CRW_8915

Eksperimenterer med tryksværte og kropsvæsker på San Cataldo klostret.
Ture til
Vesuvio, off road, lava, imens Helle sender ord fra København

udgivet på forlaget Arena 2010

et samarbejde med forfatteren Helle Højland..

..En svag sitren i jordskorpen, dækket af et fint lag sort støv. Først langt væk, dybt nede, så tæt på, lige under overfladen, bryder planeten igennem. Bagefter ligger vi smeltet fast i ét aftryk..

.

..Om dagen tegner du landkort over vores planet, på min krop, på stole, gulv, helt ud på gaden. Begejstret viser du frem til dem, der vil se, høre og røre. Alle detaljer blafrer i vinden, som lange vimpler. Jeg farer rundt og fanger dem ind, der har revet sig løs.tryk37

.CRW_3920ret

..Akasha ”Det står skrevet,” i det røde sand – ske din vilje, vi er i din magt. Sanser igennem vores hjerte, smeder guddommelige smykker til vores Getsemane-erfaring vi er klar til at møde vores Avatar..


Comments are closed.