cupboardAktion som udsprang fra Fine Art Photography, Glasgow School of Art.

C-type fotografi og video.
Projektet blev sidenhen centrum for Nexus I-III

Jeg havde på mit sidste år lånt professor Thomas Joshua Coopers skab til mit atelier på skolen og som tiden nærmede sig degreeshow (karakter uddeling) blev interessen for at snage forøget. De involverede parter for karakter udmålingen TJC, Vaughen og Martha havde ingen ide om hvordan de skulle markere mig. Dels fordi de forstod relativt lidt af mit værk og dels fordi min praksis gik i mange retninger. Udefra set temmelig broget “atelieret lignede for det meste et loppemarked” havde Martha udtrykte det. TJC var den eneste der åbenlyst indrømmede sin manglende forståelse for mit projekt. Han meldte sig helt ud undervejs men vendte senerehen tilbage, begejstret over fløjtespilleren (video). Han var formegentlig hoved ansvarlig for min (gode) karakter sammen med David Bellingham (der støttede mig hele vejen).

Værkerne indikerede at noget lå forud, en årsag eller begrundelse. Der var fra de fleste afmålende blikke på mine værker.

Skabet besluttede at vende dem ryggen.


Comments are closed.